Restaurant Broekhuizen Enkhuizen

Restaurant Broekhuizen ligt midden in het centrum van de havenstad Enkhuizen. Het restaurant is gevestigd in een monumentaal pand met een gezellig terras pal aan de winkelstraat. U kunt zowel overdag als in de avond op allerlei manieren van onze gastvrije mentaliteit en eigentijdse gezelligheid genieten. Zo kunt u overdag bij ons terecht voor een heerlijke lunch of genieten van een gezellige high tea. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om vanaf 2 personen een lunchproeverij te nuttigen.

Wilt u alleen wat komen drinken? Dan bent u bij ons op het juiste adres voor een lekkere kop koffie met onze huisgemaakte amandelkrul, een (speciaal) bier (ook 0.0%), Aperol Spritz, Gin/Tonic, Cava, lekker glas wijn of bijvoorbeeld een frisdrank.

Als de avond valt in het karakteristieke Enkhuizen en u opzoek gaat naar een leuke plek om te dineren, dan bent u van harte welkom bij Restaurant Broekhuizen. Komt u met het hele gezin bij ons eten? Dat is geen probleem. Bij restaurant Broekhuizen is ook aan de kinderen gedacht met diverse kindergerechten.